Schoonheidssalon Gjillie

Salon voor huidverzorging, huidverbetering en ontspannen wellnessmomenten



Buorren 16 - 9255 KL - Tytsjerk

0511 432531

contact@salongjillie.nl



 
 
 

Over ons, de salon


In 2009 ging een grote wens in vervulling toen ik mijn diploma Uiterlijke Verzorging behaalde en ik in november van dat jaar startte met mijn eigen salon. Een droom kwam uit!

De salon is sindsdien gevestigd aan de Buorren in Tytsjerk in een karakteristiek pand uit 1890. De oude elementen van de voormalige woning zoals het balkenplafond en de originele bedsteedeuren zijn in de behandelruimte bewaard gebleven. Dit geeft de salon charme en maakt de ruimte tot een bijzondere plek om behandelingen te geven. Nu inmiddels 11 jaar later is het nog steeds iedere dag genieten om in deze ruimte cliënten te mogen behandelen.

Schoonheidssalon Gjillie onderscheidt zich door een aantal bijzondere behandelingen waarbij massage zowel als verzorging, huidverbetering en als ontspanning worden ingezet. Bij het geven van massages ligt dan ook mijn passie.

Tevens is de rust en diepe ontspanning die wordt ervaren tijdens een behandeling kenmerkend voor de salon. De behandelingen worden ondersteund door de hoogwaardige producten van Dr. Grandel, Phyris en Chi Natural Life.

Door de jaren heen ben ik door blijven leren in het vak van schoonheidsspecialiste.
Zo heb ik diverse massagetrainingen gevolgd en ben ik geschoold in wat voeding voor de huid betekent. Momenteel volg ik de opleiding praktische psychologie. De huid, maar zeer zeker de mens ónder de huid blijft mij fascineren.

Ik zie uit naar een persoonlijke kennismaking.